Mies yritti raiskata pururadalla lenkkeilleen naisen Vantaalla

Mies yritti raiskata pururadalla lenkkeilleen naisen Vantaalla

Kaupunki 25.8.2015 16:56

Jorma Palovaara

Helsingin Sanomat

Mies hyökkäsi lenkkeilemässä olleen nuoren naisen kimppuun ja yritti raiskata tämän viime sunnuntaina Vantaalla Simonkylän koulun takana sijaitsevalla pururadalla.

Nainen teki voimakasta vastarintaa ja huusi apua. Hyökkääjä ei saanut raahattua naista pois pururadalta ja luopui aikeistaan.

”Lenkkeilijä ei lamaantunut vaan huusi ja rimpuili. Mies ei saanut revittyä häntä mihinkään metsikköön. Hyökkääjä poistui tapahtumapaikalta länteen päin, Ristipuron kautta Laaksotien suuntaan”, kertoo rikoskomisario Kimmo Hyvärinen.

Hyökkääjän poistumisen jälkeen paikalle tuli ulkopuolisia ihmisiä. Hyvärisen mukaan alueella ei ole tullut tietoon vastaavanlaisia tapahtumia lähiaikoina. Sen sijaan kaksi vuotta sitten tapahtui vastaavanlainen raiskauksen yritys, jossa hyökättiin tuntemattoman kimppuun.

Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja miehestä. Raiskauksen yritys tapahtui kello 14.20. Epäilty tekijä on noin 30–40-vuotias, vaaleahiuksinen ja hoikkarakenteinen mies. Hän on noin 170 senttimetriä pitkä.

Miehellä ei ollut tapahtumahetkellä yllään paitaa ja jalassaan miehellä oli ollut polveen asti ulottuvat maastonvihreät yksiväriset shortsit.

Kommentteja