15-vuotiaan tytön kimppuun hyökäsi kaksi ulkomaalaista

Alaikäisen tytön kimppuun käytiin Viikkarissa

Porilainen nainen kertoo julkisessa Facebook-päivityksessään tapauksesta, jossa hänen 15-vuotiaan tyttärensä kimppuun olisi hyökännyt kaksi kielitaidotonta maahanmuuttajaa. Naisen kertoma päällekarkaus tapahtui maanantaina kello 16.30 Porin 5. kaupunginosassa. Tyttö oli matkalla uimahalliin.

Tyttö oli päivityksen mukaan paennut tilanteesta puremalla ja potkimalla. Hän oli juossut uimahalliin turvaan.

Naisen kirjoitus on herättänyt valtavasti huomiota Facebookissa. Myöhään maanantaina julkaistua päivitystä on jaettu tiistaiaamuun mennessä yli 600 kertaa.

Lounais-Suomen poliisi vahvistaa, että tapauksesta on tehty rikosilmoitus.


 

2015-12-15 13.30.17


 

Pitkiä ja hoikkia

Tytön kertoman mukaan epäillyt tekijät olivat maahanmuuttajataustaisia, noin 20-vuotiaita miehiä. Tytön mukaan miehet ovat hoikkia ja melko pitkiä. Poliisin mukaan kumpikin mies oli pukeutunut mustaan takkiin. Toisella miehistä oli siniset farkut ja toisella puolestaan mustat farkut.

– Hieman huomiota herättävä tuntomerkki oli se, että toisella miehistä oli valkoiset Nike-tennarit jalassa, Salonsaari selvittää.

Silminnäkijähavainnot voi soittaa numeroon 050 456 4963.

– Pyydämme teon mahdollisesti nähneitä tai näihin miehiin huomiota kiinnittäneitä ottamaan yhteyttä. Nämä miehet ovat saattaneet oleskella jonkun aikaa siinä risteyksessä, Salonsaari totea.

Kommentteja