15-vuotias tyttö raiskattu Ylöjärvellä

Sisä-Suomen poliisi on juuri tiedottanut lisää poliisioperaatiosta, joka toteutettiin Ylöjärven Soppeenmäessä sijaitsevassa yhtenäiskoulussa tiistaina aamulla.

Poliisi kertoo saaneensa maanantai-iltana kello 18.37 ilmoituksen epäillystä raiskauksesta Ylöjärvellä, mikä oli tapahtunut iltapäivällä Soppeenmäen Koulutiellä sijaitsevassa yksityisasunnossa.

Teosta epäillään 15-vuotiasta ylöjärveläispoikaa ja 14-vuotiasta ylöjärveläispoikaa. Tekoja tutkitaan tällä hetkellä muun muassa törkeänä raiskauksena ja törkeänä lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä. Lisäksi asunnossa oli tapahtumahetkellä sen haltija, vuonna 1962 syntynyt mies sekä 15-vuotias nuorten mukana asuntoon tullut poika. Näiden kahden henkilön osallisuutta illan tapahtumiin ja muihin rikoksiin tutkitaan.

Poliisi on pidättänyt 15-vuotiaat, ja 14-vuotiasta on kuultu rikolliseen tekoon epäiltynä. Esitutkinnassa on saatu takavarikkoon kuvamateriaalia, joka vahvistaa tapahtumien kulun.

Asiasta ei tiedoteta enempää, koska epäillyt ovat nuoria ja asiat käsitellään jatkossa salassa pidettävinä suljetuin ovin.

Nämä tapahtumat liittyvät tämänaamuiseen poliisioperaatioon Ylöjärven Soppeenmäessä.

Aamulehden saamien tietojen mukaan poliisi oli käynyt hakemassa nuoria kuultavaksi kesken koulupäivän. Silminnäkijän mukaan kolme poliisia olisi nähty muun muassa koulun ruokalassa.

Ylöjärven yhtenäiskoulussa on oppilaita ekaluokkalaisista yhdeksäsluokkalaisiin.

Jos tiedät asiasta lisää, ole sähköpostitse yhteydessä osoitteeseen al.uutisvinkki@aamulehti.fi.

Kommentteja