Kolme ulkomaalaista ahdisteli 14 ja 15 vuotiaita tyttöjä vihdissä

Kolme matua ahdisteli kahta vihtiläistyttöä – Kiitos, Petteri Orpo!

Tytöt ovat järkyttyneitä. Turvapaikanhakijamiehet ovat poliisin hallussa, mutta poliisi ei halua kommentoida asiaa.

Luoteis-Uusimaa kertoo, että Vihdin kirkonkylässä alkoi viime perjantaina illalla noin kello 22.30 tapahtumasarja, jossa kolme turvapaikanhakijaa ahdisteli kahta kirkonkyläläistä 14- ja 15-vuotiasta tyttöä. Miehet ovat nyt poliisin hallussa.

Vihti-ahdistelu

“Olemme todella järkyttyneitä, hämmentyneitä ja pettyneitä. Miehiä syytetään alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä seksinostoyrityksestä. Tyttäremme on käynyt Lohjan poliisilla antamassa lausunnon asiasta, kertoo toisen tytön äitiSanna KorpelaLuoteis-Uusimaalle.

“Tytöt tulivat bussilla Nummelasta kirkonkylän bussiasemalle. He jäivät vielä juttelemaan kavereiden kanssa S-marketin pihalle hetkeksi. Siinä pihalla olivat myös nämä kyseiset miehet istuskelleet pyörätelineiden päällä tupakkaa poltellen. He olivat selvästi humalassa. Kun tytöt lähtivät kävelemään kohti Valintataloa, lähtivät miehet seuraamaan heitä.”

“Siinä sitten tuli kiinnipitämistä, jossa yksi miehistä yritti työntää kieltä suuhun. Tytöt sanoivat moneen kertaan ei. Tämän jälkeen miehet tarjosivat viittäkymmentä euroa rahaa seksistä.”

“Tytöt pääsivät irtautumaan tilanteesta, kun yksi miehistä alkoi oksentaa. Tämä oli onni onnettomuudessa. En edes uskalla ajatella, mitä olisi tapahtunut, jos tilanne olisi päässyt etenemään”, kertoo äiti Luoteis-Uusimalle.

Sanna Korpela on huolissaan tyttärestään ja tämän ystävästä ja miettii, miten murrosiässä olevat nuoret pääsevät tilanteessa eteenpäin.

“Tyttäremme tuli tuolloin perjantaina kotiin aivan hysteerisenä itkien. Nyt hän on ollut kotona, kun on tuntenut olonsa niin surkeaksi.Miten hän uskaltaa enää liikkua missään?Sonja on esikoisemme ja meillä on kaksi muutakin tyttöä. Olen miettinyt, miten asiasta voi heille kertoa.”

“Lohjalla poliisi oli kyllä tiukkana, ettei asia jää tähän vaan se viedään asianmukaisesti eteenpäin. Tätä toivon koko sydämestäni, ettei asiaa jätetä tähän ja haudata unohduksiin, vaan tekijät saavat asianmukaisen rangaistuksen teostaan.

Hopeaniemen vastaanottokeskuksen johtajaAnna Länsitieohjaa toimittajan asiassa poliisin puheille. Lukuisista yrityksistä huolimatta Luoteis-Uusimaa ei onnistunut tavoittamaan asiasta vastaavaa rikoskomisarioRauli SalostaLänsi-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Lähde: Länsi-Uusimaa

 

MV kommentoi: Kaikkiin näihin tapauksiin ovat syyllisiä ne, jotka ovat rajat pitäneet auki kansalaisten vastustuksesta huolimatta. Pääsyyllinen on sisäministeri Petteri Orpo, joten huolestuneet vanhemmat: lähettäkää hänelle kiitoksenne suomalaisten turvallisuuden alasajosta, petteri.orpo@eduskunta.fi

 

Lähde:MV-Lehti

Kommentteja