Mies kuvasi naisia salaa ravintolan vessassa Raahessa

Ylivieska-Raahen käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1986 syntyneen miehen sakkorangaistukseen salakatselusta.Mies jäi kiinni salakuvaamisesta ja joutui maksamaan molemmille uhreilleen satojen eurojen korvaukset. Kuvituskuva.

Mies jäi kiinni salakuvaamisesta ja joutui maksamaan molemmille uhreilleen satojen eurojen korvaukset. Kuvituskuva. (MOSTPHOTOS)

Mies oli kuvannut raahelaisen ravintolan vessassa asioimassa olleita naisia wc-kopin seinän yli salaa. Tapaukset sattuivat elokuussa 2015.

Hän oli kuvannut kännykkäkamerallaan saman illan aikana kahta naista. Asia tuli ilmi, kun naiset alkoivat keskustella asiasta keskenään ja ihmettelivät, miksi joku oli kuvannut heitä.

Mies ei tuntenut naisia entuudestaan, mutta naiset ovat kaveruksia keskenään. Asiasta ilmoitettiin ensin ravintolan järjestysmiehelle, joka soitti poliisit paikalle.

Poliisi otti salakuvaajan kiinni ja vei hänet poliisiasemalle selvittämään tapausta. Mies tunnusti kuvanneensa salaa naisia. Hänen ottamansa kuvat eivät missään vaiheessa päässeet leviämään, sillä poliisi takavarikoi kuvat.

Ulkomaalaistaustainen mies on asunut Suomessa jo pidempään ja on työelämässä. Teon motiivina on ollut tirkistellä vähäpukeisia naisia. Myös alkoholilla oli osuutta asiaan.

Sakkorangaistuksen lisäksi käräjäoikeus tuomitsi miehen maksamaan molemmille luvatta kuvatuiksi tulleille naisille 500 euroa korvausta.

ILTALEHTI ARI KETTUNEN
Kommentteja