Mieskolmikko tehtaili neljä ryöstöä puolessa tunnissa Helsingissä – yhtä uhria viillettiin teräaseella

Poliisi otti aamuyöllä kiinni kolme miestä, joiden epäillään ryöstäneen useita ohikulkijoita varhain lauantaiaamuna Helsingin keskustassa.
Helsingin poliisi kertoo neljän yksityishenkilön joutuneen ryöstön uhriksi samalla alueella Helsingin keskustassa varhain lauantaiaamuna. Poliisin mukaan ryöstöt tapahtuivat vain puolen tunnin sisällä puoli neljän ja neljän välillä lauantaiaamuna Helsingin Keskustan ja Ruoholahden välisellä alueella.

Poliisin mukaan ainakin osassa ryöstöistä tekijät olivat käyttäneet teräasetta.

– Jotain näistä uhreista oli ilmeisesti viilletty teräaseella, mutta vakavampia vammoja ei ollut syntynyt kenellekään, sanoo Helsingin poliisin yleisjohtaja Patrik Karlsson.

Hänen mukaansa uhreilta oli viety tilanteissa ainakin puhelimia ja lompakoita.

Myöhemmin samana aamuna poliisi otti kiinni kolme parikymppistä miestä, joita epäillään ryöstöjen tekijöiksi. Ilta-Sanomien lukija havaitsi Kalevankadun ja Ruoholahdenrannan risteyksessä useita poliisipartioita, jotka Helsingin poliisin mukaan etsivät epäiltyjä ennen Kampin alueella tapahtuneita kiinniottoja.

– Meillä on suurella todennäköisyydellä oikeat tekijät, mutta asiaa selvitellään vielä. Oletamme että kaikissa neljässä tapauksessa kyseessä ovat olleet samat tekijät. Asiaa tutkitaan tässä vaiheessa neljänä törkeänä ryöstönä, koska tilanteessa on käytetty teräasetta, Karlsson sanoo.

Kommentteja