Naisia ahdisteltu Halisten sillalla – tekijä yhä karkuteillä

Poliisi on saanut kaksi ilmoitusta perjantaina 26.8.2016 kello 21 ja 22 välisenä aikana tapahtuneesta seksuaalisesta häirinnästä Halisten sillalla Turussa. Ahdistelun kohteeksi joutuneet naiset ovat olleet liikkellä jalkaisin.

Poliisin tietojen mukaan tekijä on ollut noin 20-vuotias mies, joka on vaikuttanut afrikkalaistaustaiselta. Mies on arviolta noin 170–180 senttiä pitkä ja päällään hänellä on ollut kirkkaan sininen takki.

Molemmissa tapauksissa mies on tarttunut kiinni naisista ja kourinut sopimattomalla tavalla. Poliisi ei ole vielä etsinnöistä huolimatta tavoittanut tekijää.

Poliisi pyytääkin tapahtumista jotain tietäviä lähettämään tietonsa poliisille sähköpostiosoitteeseen vihje.turku.lounais-suomi@poliisi.fi, otsikoksi: Vihje R70844.

Turku 26.8.2016


1.9.2016 Poliisi kertoi torstaina selvittäneensä Turun Halisten epäillyt ahdistelutapaukset viime viikonlopulta.

Poliisin mukaan naisia ahdisteli 13-vuotias poika, joka on ulkomaan kansalainen.

Poika on ollut Suomessa matkalla, poliisi kertoi.

– Hän on vain käymässä Suomessa, sanoi rikoskomisario Jaakko Haukka.

Poika on poliisin mukaan myöntänyt kosketelleensa naisia. Pojalle on ollut epäselvää, miten Suomessa voi toimia, poliisi kertoi.

Haukan mukaan tapauksia on ollut ainakin neljä. Ne ovat viime viikon perjantailta ja lauantailta.

Ikänsä vuoksi poika ei ole rikosoikeudellisessa vastuussa. Jutun tutkinta päättyy, sillä poliisi katsoo asian selvitetyksi.

Kommentteja