Poliisi etsii silminnäkijöitä – näitkö törkeän pahoinpitelyn Tikkurilan juna-asemalla?

Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa vihjeitä liittyen Tikkurilassa tapahtuneesta törkeästä pahoinpitelystä.

Pahoinpitely tapahtui 10. helmikuuta noin kello 21.50 Tikkurilan juna-asemalla laituri 6:n läheisyydessä. Pahoinpitelyn uhri oli oranssiin huomiotakkiin pukeutunut keski-ikäinen mies.

Poliisi kaipaa erityisesti paikalla ollutta punatakkista koiranulkoiluttajaa, jolla oli mukanaan kaksi valkoista ja yksi musta koira. Koiranulkoiluttaja oli pysähtynyt tapahtumapaikalle hetkeksi, jatkaen sen jälkeen matkaansa Heurekan suuntaan.

Tapahtuman todisti mahdollisesti myös mies, joka kulki tapahtumapaikan ohi ja jatkoi matkaansa aseman takana sijaitsevien kerrostalojen suuntaan. Silminnäkijöillä voi olla tiedossa tapahtumaan johtaneita syitä.

Epäillyt kaksi pahoinpitelijää saapuivat paikalle Heurekan suunnasta ja poistuivat samaan suuntaan pahoinpitelyn jälkeen. Toisella epäillyistä tekijöistä oli yllään vaaleat farkut ja lyhyt vihreä takki. Toinen epäillyistä oli pukeutunut vaaleisiin housuihin ja mustaan takkiin. Molemmilla oli päässään huput ja mustatakkisella oli hupun alla myös väärinpäin päässä oleva lippalakki.

Poliisi pyytää tapahtumapaikan ohi kävellyttä koiranulkoiluttajaa, aseman suunnasta tullutta miestä tai muita tapauksesta jotain tietäviä ilmoittamaan havaintonsa Itä-Uudenmaan poliisille virka-aikana numeroon 0295 413625.

Kommentteja