Tapon yritys Oulunkylän asemalla – poliisi julkaisi valvontakamera­kuvia pakenevista epäillyistä

22-vuotiasta miestä lyötiin poliisin mukaan veitsellä kasvoihin ja kylkeen Oulunkylän asemalla Helsingissä.

POLIISI julkaisi tiistaina valvontakamerakuvia neljästä miehestä, joiden epäillään liittyvän Oulunkylän rautatieasemalla Helsingissä tapahtuneeseen tapon yritykseen.

Helsingin poliisin mukaan 22-vuotiasta miestä puukotettiin kylkeen ja kasvoihin Oulunkylän asemalla maanantain 12. joulukuuta ja tiistain 13. joulukuuta välisenä yönä. Tilanne alkoi pahoinpitelyllä, johon osallistui poliisin mukaan neljä miestä.

ASEMAN alikulkutunnelin valvontakamerat tallensivat epäiltyjen paikalta poistumisen. Yhdessä kuvassa miehet juoksevat poispäin.

Poliisi arvioi epäiltyjen olevan parikymppisiä ja noin 175 senttimetriä pitkiä. Vaatetukseen liittyvänä tuntomerkkinä poliisi mainitsee sen, että yksi miehistä oli pukeutunut huppariin, jonka selässä on tummalla pohjalla numero 23 ja sen yläpuolella mahdollisesti ”Jordan”-teksti.

HELSINGIN POLIISI pyytää rikoksesta jotain mahdollisesti tietäviä tai kuvissa olevia henkilöitä tunnistavia ottamaan yhteyttä väkivaltarikostutkintaan. Vinkkinumero on virka-aikaan arkisin 029 547 5382 ja muina aikoina 029 547 7935.

Kommentteja