Ulkomaalainen monotti sivullista päähän ilman syytä

Noin 60-vuotias mies joutui erikoisen väkivallanteon uhriksi Helsingin keskustassa tiistai-iltana.

Mies joutui väkivaltaisen hyökkäyksen uhriksi täysin yllättäen Helsingin rautatieaseman edustalla.

Mies joutui väkivaltaisen hyökkäyksen uhriksi täysin yllättäen Helsingin rautatieaseman edustalla.(MATTI MATIKAINEN)

Mies istuskeli kaikessa rauhassa Helsingin rautatieaseman edustalla, kun paikalle tullut mies potkaisi häntä täysin yllättäen päähän.

– Kaikki tapahtui hyvin nopeasti. Mies ei ehtinyt puolustautua mitenkään. Se oli kova potku, sanoo rikoskomisario Pekka Seppälä Helsingin poliisista.

Potkun voimasta mies kaatui maahan, jolloin hyökkääjä potkaisi maassa makaavaa miestä vielä uudelleen ennen kuin poistui paikalta.

Uhri kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan hoidettavaksi. Hänen vammoistaan ei ole tietoa, mutta poliisin mukaan mies on päässyt sairaalasta.

Poliisi on ihmeissään tapahtuneesta, sillä osapuolten välillä ei ollut riitaa tai sanaharkkaa ennen yllättävää hyökkäystä

– Toistaiseksi tapahtuneelle ei ole selvinnyt mitään järjellistä syytä. Se oli täysin ennalta arvaamaton tilanne, sillä uhri ei ollut tehnyt mitään, mikä selittäisi päälle käymisen, Seppälä sanoo.

Poliisi epäilee noin 30-vuotiasta ulkomaalaista miestä pahoinpitelystä.

Epäilty jäi kiinni myöhemmin samana iltana myymälänäpistyksestä epäiltynä. Hänen epäillään vieneen noin kymmenen euron arvosta elintarvikkeita. Poliisin mukaan mies on kiistänyt syyllistyneensä pahoinpitelyyn.

Kommentteja