Myyrmäen juna-asemalla ammuskeltu

Poliisi on jatkanut Vantaan Myyrmäen juna-aseman läheisyydessä maanantaina tapahtuneen ampumavälikohtauksen selvittelyä. Poliisi tutkii tapausta tapon yrityksenä ja pahoinpitelynä.

Poliisin mukaan tapauksessa on kyse mitä ilmeisimmin ennestään toisilleen tuttujen henkilöiden välien selvittelystä. Täten poliisi ei katso, että tapauksesta olisi vaaraa ulkopuolisille.

Esitutkinta on vielä kesken ja poliisi selvittää muun muassa paikalta poistuneen henkilöllisyyttä. Poliisilla ei ole vielä täyttä varmuutta siitä onko esimerkiksi karussa oleva henkilö ampuja.

– Valvontakameratallenteesta ei voi ihan varmasti sanoa, että kuka on käyttänyt asetta ja kuka ei. Yksi henkilö on poistunut paikalta ja hän on saattanut olla se, joka on käyttänyt asetta. Sitä ei voida sulkea pois, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Hyvärinen Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Yksi henkilö on kiinniotettuna tapaukseen liittyen. Ampumavälikohtauksessa loukkaantui yksi mies, joka on tällä hetkellä sairaalahoidossa. Häntä ei ole päästy kuulemaan. Kaikki ammuskelun osalliset ovat ulkomaalaistaustaisia.

Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja tapahtumapaikalta ja sen välittömästä läheisyydestä. Kaikki tapaukseen liittyvät tiedot ja havainnot pyydetään ilmoittamaan poliisin numeroon p. 0295 436442.

Kommentteja