Afrikkalainen tappoi Suomalaisen Tampereella Hervannan Sähkökadulla

Poliisi on pidättänyt taposta epäiltynä 31-vuotiaan afrikkalaismiehen ja aikoo esittää häntä vangittavaksi.

Tampereen Hervannassa tapahtuneen tapon tutkinnassa rikospaikka-asunto on paljastunut huumausainekaupan keskukseksi. Asunnossa asunut suomalainen pariskunta pidätettiin perjantaina taposta epäiltynä, mutta heidät on nyt vapautettu tappoepäilyistä.

Sen sijaan heidät on pidätetty epäiltynä huumausainerikoksesta.

Ulkopuolinen tekijä tuli asuntoon

Ilmoitus Hervannan Sähkökadulla tapahtuneesta kuolemantapauksesta tuli poliisille torstai-iltana 23.3.2017 kahdeksan aikaan. Poliisi saapui paikalle useiden partioiden voimin ja löysi asunnosta kuolleena 30-vuotiaan pirkanmaalaismiehen. Poliisi tutki asiaa pitkälle perjantai-iltapäivään ennen kuin sai riittävän varmuuden siitä, että kuolemaa on syytä epäillä tapoksi.

Aluksi asunnossa asunutta miestä ja naista sekä toista miestä epäiltiin taposta. Tällä hetkellä taposta epäiltynä on pidätettynä 31-vuotias afrikkalaismies. Poliisi esittää häntä vangittavaksi.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Joni Länsipuro kertoo, että epäilty tekijä tai tekijät tulivat asuntoon vähän ennen tekoa. Vielä ei ole varmaa, ottaako poliisi kiinni lisää epäiltyjä. Asunnossa on tapahtuma-aikoihin ollut paljon liikennettä edestakaisin.

Poliisi ei tässä vaiheessa tutkintaa kerro surmatapaa.


Tampereen Hervannassa tapahtuneesta henkirikoksesta on otettu kiinni kolme uutta epäiltyä, kertoo Sisä-Suomen poliisi. Heistä yhtä esitetään vangittavaksi keskiviikkona, ja kahden muun mahdollisesta vangitsemisesta päätetään tällä viikolla.

Hieman yli 30-vuotias pirkanmaalainen mies kuoli väkivaltaisesti viime torstaina illalla 23.3.2017 asunnossa Hervannassa. Mies ei asunut itse asunnossa.

Poliisin mukaan asuntoon oli tunkeuduttu väkivaltaisesti ja 30-vuotiasta miestä oli puukotettu. Myös muita asunnossa olleita oli pahoinpidelty.

Maanantaina teosta epäiltynä vangittiin 30-vuotias afrikkalaistaustainen mies. Tutkinnanjohtaja Joni Länsipuron mukaan rikosta tutkitaan tappona.

Poliisin mukaan kolme uutta kiinniotettua ovat ulkomaalaistaustaisia.

Tampere 3.2017

Kommentteja