Pedofiilin nuorin uhri 1v 3kk ikäinen!

Keski-Suomen pedofiiliringin päätekijä Martti Mikael Kivitie on tuomittu uudesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä kahden vuoden ehdolliseen rangaistukseen.

 

Suomen rikoshistorian ehkä törkeimmän seksuaalirikoksen päätekijä, 53-vuotias tamperelaismies sai tuomion törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä kahden vuoden ehdollisen rangaistuksen Keski-Suomen käräjäoikeudessa Jyväskylässä. Koeaika päättyy 30.6.2018. Syytetty oli sukupuoliyhteydessä tekoaikaan 12-15 -vuotiaiden kanssa.

Teot olivat tapahtuneet pääosin 1999-2002 Jyväskylässä.

Oikeutta käytiin suljettujen ovien takana. Ratkaisu asiaan annettiin kansliatuomiona.

1960-luvulla syntynyt mies on syyllistynyt yhteen Suomen rikoshistorian vakavimmista ja hirvittävimmistä seksuaalirikossarjoista. Vaasan hovioikeus tuomitsi miehen vuonna 2009 kymmenen vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen seksuaalirikoksesta. Kun hän oli suorittanut tuomiostaan puolet, hän pääsi ehdonalaiseen vapauteen.

Mies oli ”Muuramen pedofiilirinkinä” tunnetun hyväksikäyttöjutun päätekijä.Kyseisessä tapauksessa hyväksikäytön pääasialliset uhrit olivat Muuramessa asuneen äidin kaksi pientä tyttöä. Nuorempi tytöistä oli vain vuoden ja kolmen kuukauden ikäinen tekojen alkaessa. Mies oli lasten isäpuoli.

Vaasan hovioikeuden lainvoimaisen tuomion mukaan mies syyllistyi mm. törkeisiin lapsen seksuaalisen hyväksikäyttöihin ja törkeisiin raiskauksiin Keski-Suomessa sijaitsevassa kunnassa vuosina 2005-2008. Mies esimerkiksi raiskasi raa’asti yhdessä avopuolisonsa ja toisen miehen kanssa naisen 3- ja 7-vuotiaat lapset.

Taustaa Muuramen pedofiiliringistä

Jämsän käräjäoikeus tuomitsi lokakuussa 2009 kuusi ihmistä pitkiin vankeusrangaistuksiin Suomen oloissa poikkeuksellisen törkeässä ja laajassa lapsiin kohdistuneessa seksuaalirikosvyyhdissä, jossa Keski-Suomesta kotoisin oleva äiti käytti hyväkseen omia tyttäriään ja välitti heitä miehille internetin välityksellä.

Seksuaalirikosvyyhdin päätekijä, 48-vuotias mies, äidin avopuoliso ja tytärten isäpuoli, tuomittiin kymmenen vuoden ehdottoman vankeusrangaistukseen muun muassa kahdesta törkeästä raiskauksesta ja kahdesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Äiti tuomittiin seitsemäksi vuodeksi vankeuteen.

Syyttäjä ja käräjäoikeuden tuomari luonnehtivat molemmat tapausta uransa vakavimmaksi lapsiin kohdistuneeksi seksuaalirikosvyyhdiksi.- Ja kaikkiaankin varmasti yksi kovimmista, mitä viime vuosien aikana on julkisuudessa ollut, käräjätuomari Hannu Kilpelä myönsi tuomion jälkeen.

Pedofiili, Martti Mikael Kivitie
Pedofiili, Martti Mikael Kivitie

.

Kommentteja