Ali Mukhlus Jawdat Al-Moftille 3 vuotta vankeutta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Pohjois-Savon käräjäoikeus tuomitsi tiistaina 46-vuotiaan Ali Mukhlus Jawdat Al-Moftin kolmen vuoden vankeusrangaistukseen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä.

Uhrit olivat kolme 13-14-vuotiasta poikaa.

Sekä uhrit että Al-Mofti olivat turvapaikanhakijoina Siilinjärven vastaanottokeskuksessa.

Rikokset tapahtuivat toukokuun 2016 ja syyskuun 2016 välisenä aikana

Törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä oli kyse, kun Al-Mofti oli sukupuoliyhteydessä lapsen kanssa ja teki tälle erilaisia seksuaalisia tekoja.

Sukupuoliyhteys ja seksuaaliset teot tehtiin erityisen nöyryyttävällä tavalla, koska ne tallennettiin videoimalla tai valokuvaamalla.

Al-Mofti määrättiin maksamaan kyseiselle pojalle 10 000 euroa kärsimyskorvauksia.

Al-Mofti teki myös seksuaalisia tekoja kahdelle muulle pojalle, mistä hänet tuomittiin lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä.

Al-Mofti pakotti toisen pojista tyydyttämään häntä metallisella hierontavälineellä. Toinen poika samaan aikaan kuvasi tekoa videokameralla.

Näille lapsille Al-Mofti määrättiin maksamaan 2500 ja 1500 euroa kärsimyskorvauksia.

Al-Mofti tuomittiin sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä, koska hän on kuvannut ja pitänyt hallussaan kuvatallenteita, joissa esitetään kyseisiä lapsia sukupuolisiveellisyyttä loukkaavasti.

Lähde MV-Lehti

Siilinjärvi 2016

Kommentteja