17 Vuotiaan Suomalaistytön Raiskaus ja Murha: Tuomio

26.11.2015 TUOMIO

Ramin Azimi on tuomittu elinkautiseen!

Tuomittu 26-vuotias Ramin Azimi on asunut Suomessa pitkään, mutta hänellä ei ole ollut Suomen kansalaisuutta vaan pelkkä oleskelulupa.

Azimi kertoi heti tuomion lukemisen jälkeen valittavansa hovioikeuteen. Azimin asianajaja puolestaan sanoi, että valitusta harkitaan.


10.07.2015

26-vuotias Afganistanilainen Ramin Azimi raiskasi lenkkeilijätytön kyläkaupan parkkipaikalla

Satakunnan käräjäoikeuden mukaan mies raiskasi ja pahoinpiteli uhrinsa ennen tämän kuolemaa.

Oikeudessa kasvonsa peittänyt mies todettiin syylliseksi 17-vuotiaan tytön kuoleman aiheuttamiseen ja törkeään raiskaukseen. (SAULI LEHTINEN)

Satakunnan käräjäoikeus otti perjantaina antamassaan välituomiossa kantaa myös Porin lenkkeilijätytön surman seksuaalirikoshaaraan.

Syyttäjä haki uhrin 26-vuotiaalle ex-poikaystävälle murhan lisäksi rangaistusta törkeästä raiskauksesta. Oikeus katsoi, että mies on menetellyt sitä koskevassa syytteessä kuvatulla tavalla.

Sukupuoliyhteydestä todistivat Keskusrikospoliisin suorittama Y-kromosomityypitys ja syytetyn tunnustus. Miehen mukaan seksi oli ollut suostumuksellista. Oikeus ei pitänyt selitystä uskottavana.

Kännykkä suljettiin

Mies tapasi juoksulenkille lähteneen tytön kello seitsemän aikoihin Porissa niin, että kohtaaminen oli tytölle yllätys. Mies lähti ajamaan tyttö kyydissään Kokemäen suuntaan.

Tytön puhelin oli suljettu 19.44 ja 20.04 välisenä aikana. Hänellä olisi alkanut työvuoro kello 21.00. Oikeuden mukaan tästä voi päätellä, ettei tyttö ollut matkalla pois kotikaupungistaan Porista vapaaehtoisesti.

Televalvontatiedot osoittavat, että noin kello 20.25 mies ajoi Ulvilan Kullaalla sijaitsevan kyläkaupan pihaan. Siellä mies oikeuden mukaan pahoinpiteli ja raiskasi tytön. Sekä miehen että vainajan ruumista löytyi kamppailun jälkiä.

– Mainituissa olosuhteissa ei ole uskottavaa, että sukupuoliyhteys olisi tapahtunut (uhrin nimi) suostumuksella, oikeus linjaa välituomiossaan. — (Syytetyn nimi) syyllisyydestä ei jää varteenotettavaa epäilyä, käräjäoikeuden välituomion julkisessa selosteessa todetaan.

Oikeudessa kuultiin myös todistajaa, joka oli ajanut kyläkaupan ohi iltayhdeksän aikaan. Hän kertoi nähneensä sen pihassa auton ja maassa omituisen mytyn, joka oli ilmeisesti puolustuskyvyttömäksi pahoinpidellyn tytön ruumis. Poliisin ruumiskoira merkitsi myöhemmin paikan.

Oikeus ottaa kantaa rikosnimikkeisiin ja miehelle langetettavaan rangaistukseen vasta mielentilatutkimuksen valmistuttua.

Ramin Azimi, Raiskaaja, Murhaaja
Ramin Azimi, Raiskaaja, Murhaaja
Kommentteja