Poliisi epäilee Christian Sandovalia törkeästä raiskauksesta

Epäilty raiskaus tapahtui kaksi viikkoa sitten yksityisasunnossa pääkaupunkiseudulla. Poliisi ei ole vanginnut Sandovalia.

Christian Sandoval
Christian Sandoval

Iltalehden tietojen mukaan parikymppinen suomalaisnainen oli viettämässä iltaa poikaystävänsä ja pariskunnalle tutun kolmekymppisen miehen kanssa.

Illanvietto pääkaupunkiseudulla sijaitsevalla melontakoululla oli sujunut siihen asti mukavissa merkeissä, joten kolmikko päätti jatkaa iltaa miehen asunnolla.

Miehen puoliso ja lapset eivät olleet kotona.

Nainen laittoi kolmikolle ruokaa, mutta pian tämän jälkeen häntä alkoi väsyttää. Nainen meni nukkumaan. Poikaystävä ja mies jäivät kuuntelemaan musiikkia.

Harhautti

Naisen mentyä nukkumaan, mies pyysi naisen poikaystävää kanssaan pihalle. Asunnon ulkopuolella mies harhautti poikaystävän ja palasi asunnolle yksin.

Kun poikaystävä huomasi tapahtuneen, lähetti hän nukkumassa olleelle naiselle viestin ja pyysi tätä päästämään hänet sisään.

Nainen ei koskaan vastannut poikaystävänsä viestiin.

Kuristi

Nukkumassa ollut nainen havahtui siihen, kun joku koputti kaksikerroksisen asunnon parvekkeen oveen. Koputtaja oli mies, joten nainen päästi hänet sisään.

Nainen oletti, että hänen poikaystävänsä tulee sisään samalla ovenavauksella. Päästettyään miehen sisään, nainen meni takaisin nukkumaan.

Päästyään sisään, mies meni naisen viereen makaamaan. Huomattuaan tämän, nainen nousi ylös ja yritti poistua paikalta.

Tämä ei miestä miellyttänyt. Mies otti naisesta kuristusotteen ja kuristi tätä niin kauan, kunnes nainen menetti tajuntansa. Tämän jälkeen mies raiskasi naisen.

Mies ei puhunut tekonsa aikana mitään. Ainoa, mitä hän sanoi, oli ”poikaystäväsi ei ole tulossa”.

Tekonsa päätteeksi mies kuristi naista vielä uudemman kerran.

Pakeni

Nainen makasi pelosta jähmettyneenä sängyllä. Kun mies poistui parvekkeelle, nainen keräsi rohkeutensa, otti lattialla olleen reppunsa ja juoksi alakertaan.

Asunnon ulkopuolella vähissä vaatteissa ja ilman kenkiä ollut nainen törmäsi poikaystäväänsä, joka oli koko tämän ajan soittanut asunnon ovikelloa.

Poikaystävä oli ennättänyt lähettää naiselle yhden viestin ennen kuin hänen kännykästään loppui akku.

Poikaystävällä ei ollut mitään syytä olettaa, että nainen olisi ollut asunnossa vaarassa. Nainen oli kuullut ovikellon, mutta ei voinut tai uskaltanut huutaa apua.

Naisen kännykkä jäi asuntoon, joten kaksikko juoksi läheiselle tielle ja pysäytti ensimmäisen vastaan tulleen auton. Poliisi oli paikalla viidessä minuutissa.

Naisen poikaystävä vei poliisit asunnolle. Mies oli tällä välin paennut asunnosta, mutta poliisi löysi hänet lähistöltä piileksimästä.

Ei vangittu

Tutkinnanjohtaja Teija Koskenmäki Helsingin poliisilaitoksen seksuaalirikosyksiköstä ei kommentoi yksittäiseen tapaukseen liittyviä asioita. Koskenmäen mukaan seksuaalirikokset ovat lähtökohtaisesti salassa pidettäviä, joten poliisi ei tiedota yksittäisistä tapauksista mitään.

Iltalehden tietojen mukaan törkeästä raiskauksesta epäilty mies oli useamman päivän pidätettynä, mutta häntä ei vangittu.

Pääkaupunkiseudulla toimivan melontakoulun verkkosivujen mukaan kolmekymppinen ulkomaalaismies muutti Suomeen muutama vuosi sitten.

Melontakoulun Facebook-sivujen mukaan miehelle voi varata suosittuja sup-tunteja edelleen.

Kommentteja