Ulkomaalainen raiskasi humalassa olleen naisen Jyväskylässä

Poliisi tutkii Jyväskylässä tapahtunutta raiskausta. Poliisin mukaan naishenkilö oli viettänyt iltaa ravintolassa Jyväskylän keskustassa 14. toukokuuta. Hän oli poistunut ravintolasta vahvassa humalatilassa noin kolmen aikaan aamuyöllä.

Ravintolasta ulos päästyään oli naisen seuraan ajautunut ulkomaalainen mieshenkilö, joka oli taluttanut vahvasti päihtynyttä naista pois keskustasta. Nainen ei ollut humalatilansa vuoksi pystynyt irrottautumaan miehen otteesta ja tapahtumat olivat johtaneet siihen, että nainen kertoo miehen raiskanneen hänet.

Poliisi on pidättänyt tapauksen johdosta ulkomaalaisen miehen ja esittää miestä perjantaina vangittavaksi todennäköisin syin epäiltynä raiskauksesta.

Suoritetun esitutkinnan perusteella poliisilla on syytä epäillä, että kyseinen mies on muulloinkin aktiivisesti hakeutunut Jyväskylän keskustassa vahvasti päihtyneiden naisten seuraan ja pyrkinyt taluttamaan heidät pois keskustasta. Naiset eivät ole pystyneet vastustelemaan tapahtunutta humalatilastaan johtuen. Muita raiskaustapauksia ei kuitenkaan ole tullut poliisin tietoon.

Poliisi ei tiedota tapahtumapaikasta tai tapahtumasta tämän tarkemmin tukinnallisista syistä.

Kommentteja