Wria Jalil Abdulfatah – lapsenraiskaaja

12-vuotias tyttö oli matkalla kaupasta kotiin: Mies lyöttäytyi juttusille ja käytti törkeästi hyväkseen

Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut kolmekymppisen Wria Jalil Abdulfatahin vuoden ja kymmenen kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Teko tapahtui heinäkuussa 2014. Tekijä oli tuolloin 34-vuotias ja uhri 12-vuotias.

Uhri kertoi oikeudelle tavanneensa miehen, kun hän oli ollut menossa kaupasta kotiin. Tekijä oli pysäyttänyt uhrin kaupan pihalla ja ryhtynyt juttelemaan. Keskustelun jatkuttua jonkin aikaa mies oli pyytänyt tyttöä kotiinsa.

Siellä he olivat menneet makuuhuoneeseen, jossa mies oli alkanut riisua itseään ja töninyt sitten tytön sänkyyn. Tyttö kertoo, että mies riisui häneltä paidan, mutta hän oli itse riisunut muut vaatteensa. Hän kertoo jostain syystä tehneensä kaiken, mitä mies oli sanonut.

Oikeus piti tekoa törkeänä ja uhrille nöyryyttävänä, koska sukupuoliyhteys oli tapahtunut sekä emättimeen että peräaukkoon, ikäero oli suuri eikä yhdynnässä käytetty kondomia.

Molemmat kertoivat, että he tapasivat vielä uudelleen yhdynnän jälkeen. Mies sanoo, ettei tiennyt uhrin oikeaa ikää. Miehen mukaan uhrin ulkoinen olemus ja käyttäytyminen olivat kuin 18–20-vuotiaalla naisella. Uhrin oikean iän mies kertoo saaneensa selville yhdynnän jälkeen. Tyttö puolestaan kertoo, että hän on sanonut miehelle oikean ikänsä heti tutustumisen alussa. Käräjäoikeus katsoi, että asiassa on riittävällä tavalla näytetty tytön ilmoittaneen miehelle ikänsä ennen sukupuoliyhteyttä.

 Wria Jalil Abdulfatah
Wria Jalil Abdulfatah
Kommentteja